Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (2.91 secunde)
Persoanele fizice si juridice care detin actiuni la SIF-uri peste limita de 1% din capitalul social sunt obligate sa le vanda. ... Pentru neinformarea institutiilor pietei (BVB, CNVM SIF-uri) se aplica o amenda cuprinsa intre 500 de lei si 5.000 de lei pentru persoanele fizice.
Regulamentul privind conditiile de creditare a persoanelor fizice, care elimina restictiile administrative, a intrat in vigoare sambata.
Drept urmare, ca si in cazul persoanelor fizice care sunt interesate de un produs/serviciu bancar, si persoanele juridice trebuie sa faca o analiza serioasa a factorilor care vor influenta, din punct de vedere financiar, afacerea.
Municipalitatea a pierdut aproximativ 600.000 de lei din cauza persoanelor fizice care s-au grabit sa-si plateasca impozitele la Directia de Fiscalitate din cadrul Primariei Galati.
Aceasta decizie repune în aplicare unul dintre alineatele articolului 6 ale Legii 203/1999 cu modificarile ulterioare, potrivit caruia „cetatenii statelor membre UE, ai statelor semnatare ale Acordului privind Spatiul Economic European si membrii familiei acestora pot fi încadrati în munca la persoane fizice sau juridice din România, fara permis de munca“.
Seful statului apreciaza ca transmiterea acestor date cu titlu gratuit catre camerele de comert ar putea crea o inechitate fata de celelalte persoane fizice, respectiv juridice care trebuie sa plateasca pentru informatia solicitata.
Seful statului apreciaza ca transmiterea acestor date cu titlu gratuit catre camerele de comert ar putea crea o inechitate fata de celelalte persoane fizice, respectiv juridice care trebuie sa plateasca pentru informatia solicitata.
De aici, solutia gasita de unii întreprinzatori de a face bani din curatenie.SC Professional Clean Serv este una dintre firmele al caror domeniu de activitate este pe cât de util pentru noi, pe atât de rar - servicii de curatenie (generala, de întretinere, dupa constructor, dupa petreceri, în show-room-uri) la persoanele fizice, dar si la cele juridice.
Pentru anul 2006, contribuabilii persoane fizice care au obtinut castiguri din transferul titlurilor de valoare, altele decat titlurile de participare la fondurile deschise de investitii si partile sociale au avut obligatia declararii acestor castiguri prin depunerea "Declaratiei privind impozitul datorat pe castigul din transferul titlurilor de valoare, altele decat titlurile de participare la fondurile deschise de investitii si partile sociale", formularul 226.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis, prin posta, plicurile cu declaratia de venit, formularul 200, catre contribuabilii persoane fizice care au obligatia declararii veniturilor realizate in 2007, arata un comunicat al ANAF.ANAF recomanda contribuabililor ca pentru transmiterea prin posta a formularului declaratiei de venit sa utilizeze plicul primit cu indicatia 'CR', acesta fiind un plic special pentru care nu trebuie achite taxe postale.
Aparuta ca o curiozitate in lumea financiar-bancara mioritica, activitatea de brokeraj de credite, lansata in Romania in urma cu 5 ani de firma Gemini Capital Consult este foarte raspandita in tarile capitaliste cu vechime, in special pe continentul nord-american unde 90% din creditele acordate persoanelor fizice sunt contractate prin intermediul unui broker de credite.
Este vorba despre impunerea de catre banca creditoare a justificarii veniturilor de catre solcitantii de credite pentru persoane fizice prin declaratia de venituri pe anul anterior depusa la Fisc.
Programul "e-Crestere!" al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) pune 20 milioane de lei, nerambursabili, la dispozitia persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor, IMM-urilor si asociatiilor, pentru achizitii de tehnologie.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor urmeaza sa regularizeze impozitul pe venitul anual platit de persoanele fizice in anul 2007, pana la sfarsitul lunii septembrie.
Pentru 2009, AFM are la dispozitie pentru acest proiect 520 de milioane de lei din care 400 de milioane (circa 110 milioane de euro) sunt destinati finantarii proiectelor depuse de persoane fizice si asociatii de proprietari.
  Chiriile pentru spatiile comerciale nu au crescut Daca pentru locuintele pentru persoane fizice chiria a crescut considerabil, nu acelasi lucru s-a întâmplat însa pe segmentul închirieri destinat persoanelor juridice. ... "Chiriile pentru imobilele închiriate de persoanele fizice au crescut.
  Finantarile eligibile Programul „eCrestere!“ se adreseaza micilor întreprinzatori (IMM-uri, persoane fizice autorizate, asociatii familiale sau microîntreprinderi) din România.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Odata aprobata hotarirea de consiliu local, persoanele fizice constituite in asociatii de proprietari vor fi scutite de la plata impozitului pe cladiri, in cazul in care isi vor izola termic blocurile in care locuiesc.
Depozitele persoanelor fizice si juridice, inclusiv entitati fara personalitate juridica, dar care au obtinut, pe baza individuala, rate de dobânda si concesii financiare ce au contribuit la agravarea situatiei financiare a institutiei de credit, nu sunt garantate de stat, în cazul falimentului unei banci, potrivit legislatiei în vigoare.
google-analytics.com